OVER KORN FERRY

Korn Ferry is een wereldwijd organisatieadviesbureau. Bij ons heb je de kans om internationaal samen te werken aan opdrachten. We maken de strategie concreet met het management van betrokken organisaties.

Korn Ferry ontwikkelt talent, zorgt ervoor dat mensen effectiever werken en gemotiveerd zijn om optimaal te presteren. Met 150 kantoren in 52 landen werken 7.000 professionals voor internationale klanten met uiteenlopende strategische uitdagingen uit de publieke en private sector. Ruim 70 jaar staan wij als Korn Ferry bekend om ons gedegen onderzoek en het grondige karakter van ons werk. We zetten de strategie en de vraag van de klant centraal. Korn Ferry geeft klanten een vernieuwende kijk op hun eigen organisatie, een efficiƫnte aanpak en duurzame resultaten.

Naast advisering kent Korn Ferry uitgebreide productenportefeuille. Ook beschikken we over zeer grote internationale databases met actuele beleids- en beloningsmarktinformatie. De gegevens in onze database zijn voor onze klanten een doelgericht vertrekpunt voor belonings- en beleidsbeslissingen. Zo zijn we in staat om vraagstukken van klanten op verschillende niveaus van dienstverlening op te lossen.

Korn Ferry is een professionele organisatie waar hard wordt gewerkt in een informele maar resultaatgerichte sfeer. Collegialiteit, professionaliteit en ondernemerschap staan hierbij centraal.