CARRIEREMOGELIJKHEDEN vervolg

Talentvolle mensen zijn bij ons altijd welkom. Je hebt – net als wij – professionaliteit, kwaliteit en ontwikkeling hoog in het vaandel staan. En je wilt zelf richting aan je loopbaan geven. We bieden iedereen, op alle niveaus, hiervoor de mogelijkheid.

Wij gaan ervan uit dat je goed kunt inschatten hoe je carrière eruit ziet en bieden een stimulerende omgeving waarin vrijheid en verantwoordelijkheid centraal staan. Prestaties en duidelijk gedefinieerde verwachtingen vormen de basis voor je ontwikkeling. Ons performance management proces helpt je individuele groei vorm te geven. Korn Ferry voorziet, zowel intern als extern, in training en ontwikkeling van kennis en vaardigheden. Ook zijn er opleidingsmogelijkheden voor verdere studies.

Je kunt op verschillende niveaus instromen. Zo bieden wij starters de mogelijkheid om het vak van consultant te leren. Dit doe je door samen met ervaren consultants te werken aan projecten en verkoop. Heb je eenmaal genoeg bagage, dan maak je de overstap naar associate consultant. Je voert dan zelfstandig – maar altijd in een team – projecten uit. Je krijgt de mogelijkheid om je verder te ontwikkelen en te specialiseren in een van onze diensten. De associate consultant die zich verder ontwikkelt kan uiteindelijk consultant en senior consultant worden. Maar bij ons is de functienaam niet zozeer van belang. Iedere medewerker levert een waardevolle bijdrage aan onze projecten en organisatie en ontwikkelt zich daarmee maximaal.
Collega’s van het Nederlandse kantoor hebben regelmatig carrière gemaakt in onze internationale organisatie.

Ervaren professionals met verschillende achtergronden brengen waardevolle kennis en ervaringen mee die onze klanten verder helpen. Deze ervaringen kunnen zijn opgedaan in de lijn of als extern adviseur.