VACATURES

WIJ BIEDEN AFGESTUDEERDE ACADEMICI MET AFFINITEIT VOOR ANALYSE EN ADVIES UITSTEKENDE MOGELIJKHEDEN VOOR HUN PROFESSIONELE ONTWIKKELING.

Doelgroep selectie filter

Associate Consultant

Korn Ferry Hay Group heeft zeer ambitieuze doelstellingen, ook voor onze mensen. Wij helpen associate consultants hun potentieel te benutten. Daarvoor zijn wij op zoek naar scherpe adviseurs die bevlogen en betrokken zijn. En ook nog lef hebben.

De Associate Consultant werkt samen met consultants in de verkoop en realisatie van projecten door scherpe analyses van sectoren, organisaties, processen en functies te maken. De werkzaamheden die je doet variëren. De ene dag bestudeer je informatie op kantoor, de volgende dag interview je een klant of faciliteer je samen met een collega een bijeenkomst of workshop. Je wordt voordurend uitgedaagd om je snel een beeld te vormen van een organisatie en de mensen die daarin werken. Daarnaast kijk je nadrukkelijk naar de omgeving waarin de organisatie zich bevindt. Je bent kritisch op de dingen die je hoort en ziet. Ook ontwikkel je samen met het team en met andere consultants nieuwe business analyse tools. Zo lever je een echte bijdrage aan het verbeteren van de dienstverlening aan onze klanten.

Ga naar vacature

Medewerkers aan het woord

Danny Ramkisoen
Danny Ramkisoen

Hay Group is met recht een organisatie om trots op te zijn.Meer

Linda Graafland
Linda Graafland

Je hebt vrijheden met natuurlijke grenzen.Meer