header background for print only

 

Vacature van

Associate Consultant

Het team

Korn Ferry Hay Group biedt afgestudeerde talenten van academisch niveau mogelijkheden om hun professionele ontwikkeling vorm te geven. Wij zijn een internationaal organisatieadviesbureau. Wij maken onderdeel uit van de wereldwijde organisatie Korn Ferry. Samen met het management maken we de strategie concreet. We ontwikkelen talent, zorgen dat mensen effectiever werken en dat ze gemotiveerd zijn om optimaal te presteren. Ons doel: verandering teweegbrengen waardoor mensen en organisaties hun volle potentieel bereiken en benutten
   

De uitdaging

Korn Ferry Hay Group heeft zeer ambitieuze doelstellingen, ook voor onze mensen. Wij helpen associate consultants hun potentieel te benutten. Daarvoor zijn wij op zoek naar scherpe adviseurs die bevlogen en betrokken zijn. En ook nog lef hebben.

De Associate Consultant werkt samen met consultants in de verkoop en realisatie van projecten door scherpe analyses van sectoren, organisaties, processen en functies te maken. De werkzaamheden die je doet variëren. De ene dag bestudeer je informatie op kantoor, de volgende dag interview je een klant of faciliteer je samen met een collega een bijeenkomst of workshop. Je wordt voordurend uitgedaagd om je snel een beeld te vormen van een organisatie en de mensen die daarin werken. Daarnaast kijk je nadrukkelijk naar de omgeving waarin de organisatie zich bevindt. Je bent kritisch op de dingen die je hoort en ziet. Ook ontwikkel je samen met het team en met andere consultants nieuwe business analyse tools. Zo lever je een echte bijdrage aan het verbeteren van de dienstverlening aan onze klanten.

Ons aanbod

Korn Ferry Hay Group biedt je een boeiende baan met veel verantwoordelijkheid en vrijheid. Je maakt deel uit van een klein team van waaruit je direct werkt voor verschillende consultants. Bij ons werk je niet voor ons, maar met ons. Korn Ferry Hay Group denkt namelijk dat je het snelste leert door gewoon te doen. Door vanaf het begin onze internationale klanten te adviseren over het laten werken van hun bedrijfsstrategie. Dat doe je bij ons nooit alleen, maar altijd binnen een team. En je mag gewoon jezelf blijven. Via interne opleidingen en ‘training on the job’ bieden wij je de kans jezelf persoonlijk en inhoudelijk in snel tempo verder te ontwikkelen.

Jouw profiel

Je bent iemand die:

Kandidaten met enige werkervaring (max. 2 jaar; bijvoorbeeld in een traineeship) kunnen ook solliciteren. Afhankelijk van de samenstelling van het Young Talents Team op het moment van solliciteren, zijn hier mogelijkheden voor.

Interesse?
Heb je interesse in deze functie, stuur ons dan uiterlijk maandag 25 september 2017 jouw gegevens via onderstaande link: ‘Solliciteer Direct’. Om in de sollicitatieprocedure te worden opgenomen zien we graag de volgende gegevens van je tegemoet: een motivatiebrief, je CV en je originele cijferlijsten (incl. VWO). Laat ons ook weten op welke manier deze vacature onder je aandacht is gekomen. Onderdeel van de procedure is een online assessment, we kunnen je vragen deze eerder af te nemen.

Voor vragen kun je contact opnemen met Thomas Dinjens, Consultant, en Vera Aldenhuijsen, Consultant, via nl.recruitment@kornferry.com.

Wel enthousiast over de vacature maar is de deadline (in september) te vroeg voor je? Een aantal maanden later zal opnieuw een selectieronde voor deze functie volgen.

Omdat Korn Ferry Hay Group werkzaamheden uitvoert in uiteenlopende sectoren kan een pre-employment screening (incl. verklaring omtrent gedrag) onderdeel zijn van de sollicitatieprocedure.