MEDEWERKERS AAN HET WOORD

Marcelle Koppens

Functie: Adviseur Marketing & Communications

medewerker visual

Werken aan je ontwikkeling, daar is ruimte voor.

Bij Hay Group in dienst sinds: 1 maart 2008

Wat doe je bij Hay Group?

Vanuit het team Marketing houd ik me bezig met de optimalisatie van onze website. Hiervoor werk ik samen met de diverse expertise teams. Samen zorgen we voor de optimale inhoud. Daarnaast coördineer ik PR activiteiten, redigeer uitingen en begeleid ik consultants bij klantactiviteiten. We bedenken steeds weer vernieuwende manieren om klanten te bereiken en te informeren. Maar ik maak ook graag tijd voor de organisatie van andere Hay Group activiteiten zoals het uitbouwen van het alumninetwerk en het spetterende kerstfeest!

Hoe ziet je werkweek eruit?

Heel afwisselend. Ik werk met heel veel mensen samen binnen en buiten de organisatie. Dat betekent ook dat het soms hectisch en ad hoc is, maar dat ligt me wel. Op andere momenten ligt het accent juist meer op één project dat veel aandacht nodig heeft. Soms ben ik projectleider, de andere keer lid van een projectgroep. Dat hangt af van mijn beschikbare tijd en expertise.

Waarom is werken bij Hay Group bijzonder voor jou?

In de twee jaar dat ik bij Hay Group werk heb ik al veel verschillende dingen gedaan. Ik ben gestart als recruiter, aansluitend heb ik een aantal interne HR projecten opgepakt om vervolgens verder te gaan binnen het team marketing & communications. Die verbreding in is een verrijking voor mijn eigen ervaring.
Daarnaast krijg ik de ruimte voor eigen inbreng, wat ik een uitdaging vind. Ik kan altijd bij collega’s terecht om te sparren. Dat helpt enorm. En je kunt aan je eigen ontwikkeling werken, ik ga zelf dit jaar ook beginnen aan een trainingscyclus die mij meer inhoudelijke kennis en praktische vaardigheden brengt.