MEDEWERKERS AAN HET WOORD

WIL JE WETEN WAT ONZE MEDEWERKERS VINDEN VAN HUN WERK EN WAT ZE ZOAL DOEN?

 

Starters

Birke Bakker

Birke Bakker

Associate Consultant

Consultants

IJsbrand Baan

IJsbrand Baan

Associate Director

Business Support

Marcelle Koppens

Marcelle Koppens

Adviseur Marketing & Communications

Danny Ramkisoen

Danny Ramkisoen

ICT Manager

Linda Graafland

Linda Graafland

Senior Secretaresse

Birke Bakker

Functie: Associate Consultant

medewerker visual

Vanaf dag 1 volwaardig meedoen!

Bij Hay Group in dienst sinds: 2010

Wat doe je bij Hay Group?

Als associate consultant ben ik dagelijks bezig organisaties en onderdelen daarbinnen te analyseren. Het beter begrijpen van organisaties, processen, verantwoordelijkheden en functies is een blijvende uitdaging en zorgt met een grote diversiteit aan projecten organisaties verder te helpen. Bureau-analyse, interviews, workshops en trainingen; bijna geen dag is hetzelfde. Hierbij komt ook nog de rol die je als associate consultant hebt in de verkoop en inrichting van projecten: een frisse, kritische blik is mijn toegevoegde waarde. Ook is er tijd om te werken aan interne projecten waarbij nieuwe tools ontwikkeld worden, opiniestukken geschreven worden of een event georganiseerd wordt.

Hoe ziet je werkweek eruit?

Het leven als associate consultant vraagt om een flexibele instelling. Variërend van week tot week ben ik gemiddeld zo’n twee à drie dagen bij klanten en de rest flexend op kantoor om zaken voor te bereiden of uit te werken. Ook interne trainingen en (team)meetings nemen een deel van de kantoortijd in. Bij klanten zit je meestal samen met een collega om (functie)interviews te houden, workshops te geven en verdere analyses te doen. Werken met deadlines, reizen van klant naar klant en veel leren vergt hard werken, maar je zult snel groeien in korte tijd.

Wat is je rol in projecten?

Zoals wij dat noemen 'kop-staart'. Vanaf het moment dat er een vraag van een klant binnenkomt, kan een associate consultant een rol pakken. Informatie zoeken en interpreteren, het salesgesprek voorbereiden en voeren, een projectvoorstel schrijven, projecten meedraaien en implementeren en ook projectmanagement behoort tot de mogelijkheden. Projecten met functieanalyse, functiebeschrijving en functiewaardering zullen een groot deel van de werkzaamheden betreffen en de basis leggen voor andere uitdagingen.

Waarom is werken bij Hay Group bijzonder voor jou?

Bijzonder is de professionele sfeer waarbij we kwaliteit nastreven voor klanten, gecombineerd met echte interesse en nieuwsgierigheid en een sociale, gezellige sfeer. Niet voor niets worden we opnieuw en opnieuw ingeschakeld bij zoveel organisaties. Weinig zichtbare hiërarchie, zorg voor persoonlijke en vakontwikkeling, een gevarieerd team en bedrijf, een steile leercurve en veel verantwoordelijkheid maken het plaatje compleet. Natuurlijk zijn gezellige events naast het werk onmisbaar en altijd een succes!