SOLLICITATIEPROCEDURE

Op elke vacature kun je direct online solliciteren door te klikken op het emailadres. Voeg motivatiebrief en cv toe en mail deze naar ons. Deze mail komt binnen bij onze HR-afdeling.
Heb je wel belangstelling om bij Korn Ferry te werken maar zie je niet meteen een passende functie? Kies dan voor open sollicitaties en wij kijken welke mogelijkheden aansluiten bij jouw profiel. 
Je kunt ook informatie aanvragen of per post solliciteren. Onze gegevens vind je bij contact.

De sollicitatieprocedure

Je ontvangt een bevestiging van onze HR-afdeling, zodra jouw sollicitatie in goede orde is ontvangen. Zij bekijken, samen met de betreffende teamleader, of jouw profiel aansluit op onze organisatie. Bij aansluiting nodigen wij je uit voor een oriënterend gesprek.
In het oriënterend gesprek maken wij graag kennis met jou als persoon en als professional en laten we je kennis maken met Korn Ferry. Voor ons zijn beide facetten van het gesprek even belangrijk. Bevalt dit gesprek wederzijds goed, dan nodigen we je uit voor een capaciteitentest en een tweede gesprek. In deze tweede stap gaan we verder in op jouw rol, achtergrond en ambities. De derde stap is niet zo zeer een gesprek. We geloven dat je je het beste kan presenteren door te laten zien hoe je zaken aanpakt. Het is mogelijk dat je een case oplost en presenteert, een presentatie geeft over een onderwerp dat jou boeit of een kleine workshop geeft. Zo krijg je de mogelijkheid jezelf te laten zien als professional. Na een succesvolle derde ronde volgt een arbeidsvoorwaardengesprek.

We stemmen de procedure altijd zo goed mogelijk af op jouw wensen. Snelheid en tijdstippen gaan altijd in overleg. Het belangrijkste is dat je kennis maakt met collega’s die je helpen je beeld van Korn Ferry en de functie te vormen.