STARTERS

WE BIEDEN AFGESTUDEERDE TALENTEN VAN ACADEMISCH NIVEAU MOGELIJKHEDEN OM HUN PROFESSIONELE ONTWIKKELING VORM TE GEVEN.

Wij zijn ervan overtuigd dat het succes van organisaties primair afhankelijk is van de mensen die er deel van uitmaken. Dat geldt voor onze klanten maar natuurlijk ook voor onszelf.

Om bij ons te kunnen starten, breng je dingen mee. We zoeken mensen die zich breed hebben ontwikkeld. We rekenen op uitstekende studieresultaten maar denk ook aan andere ervaringen zoals bestuurlijke ervaring, reiservaring en (relevante) werkervaring tijdens je studie. Wanneer je daaraan voldoet, nodigen we je van harte uit om je sollicitatie aan ons te sturen.

Vanaf dag 1 volwaardig
meedoen!

Overzicht beschikbare functies

  • Associate Consultant

    Korn Ferry Hay Group heeft zeer ambitieuze doelstellingen, ook voor onze mensen. Wij helpen associate consultants hun potentieel te benutten. Daarvoor zijn wij op zoek naar scherpe adviseurs die bevlogen en betrokken zijn. En ook nog lef hebben.

    De Associate Consultant werkt samen met consultants in de verkoop en realisatie van projecten door scherpe analyses van sectoren, organisaties, processen en functies te maken. De werkzaamheden die je doet variëren. De ene dag bestudeer je informatie op kantoor, de volgende dag interview je een klant of faciliteer je samen met een collega een bijeenkomst of workshop. Je wordt voordurend uitgedaagd om je snel een beeld te vormen van een organisatie en de mensen die daarin werken. Daarnaast kijk je nadrukkelijk naar de omgeving waarin de organisatie zich bevindt. Je bent kritisch op de dingen die je hoort en ziet. Ook ontwikkel je samen met het team en met andere consultants nieuwe business analyse tools. Zo lever je een echte bijdrage aan het verbeteren van de dienstverlening aan onze klanten.

    Meer over deze functie

Medewerkers aan het woord

Birke Bakker
Birke Bakker

Vanaf dag 1 volwaardig meedoen!Meer