CULTUUR EN IDENTITEIT

EEN OPEN CULTUUR EN INTERNATIONALE IDENTITEIT

Cultuur

Je vindt het plezierig om in een open informele cultuur te werken. Bij Korn Ferry is veel ruimte voor initiatief en je beheert je eigen agenda. Karakteristiek aan de cultuur is de feedback die actief wordt gevraagd en gegeven. Zowel in het dagelijks werk als tijdens de beoordeling. Je maakt je eigen jaarverslag en vraagt als input voor je beoordeling feedback aan collega’s die altijd bereid zijn je te helpen.

Er zijn drie pijlers waar het succes van het kantoor op rust: collegialiteit, professionaliteit en ondernemerschap. Typerend voor Korn Ferry is dat iedereen over alle informatie beschikt om eigen initiatief te ontwikkelen. Iedereen kan zien hoe we ervoor staan, met welke klanten we werken, welke projecten er aan zitten te komen en hoe de omzetontwikkeling is.

Identiteit

De identiteit van Korn Ferry is wereldwijd vertaald naar beloftes aan onze klanten en het gedrag dat daarbij hoort. Dit gedrag is typerend voor ons en zien we ook graag terug bij onze toekomstige collega’s. Om je een indruk te geven volgt hier een samenvatting:

Korn Ferry medewerkers zijn origineel. What you see is what you get. We zijn goed omdat we onszelf zijn. Het is de persoon die het verschil maakt.
We stellen de juiste vragen en nemen geen blad voor de mond. We zijn eerlijk tegen onze opdrachtgevers. Ondernemerschap, nieuwe wegen durven inslaan en interesse hebben in het onbekende is bij ons een vanzelfsprekendheid. Het is niet voor niets dat we zeggen dat Korn Ferry medewerkers lef hebben.
We zijn persoonlijk betrokken bij klanten. We gaan tot het uiterste en willen alles weten. Continue persoonlijke ontwikkeling zien wij als voorwaarde voor succes.
We mikken in het proces op het resultaat en weten dus waar we naar toe gaan. We zijn gewoon nuchter.
Elke opdracht is voor ons anders en vraagt om een slimme analyse, nieuwe ideeën en een andere aanpak. Daarom zijn we scherp. Ons werkterrein is een dynamische omgeving die vraagt om een voortdurende alertheid.

Medewerkers aan het woord

Linda Graafland
Linda Graafland

Je hebt vrijheden met natuurlijke grenzen.Meer

Marcelle Koppens
Marcelle Koppens

Werken aan je ontwikkeling, daar is ruimte voor.Meer