KLANTEN MET WIE WIJ WERKEN

KLANTEN IN ALLE BRANCHES VAN GROOT TOT STARTEND

De klanten met wie we werken zijn heel divers en hebben zeer uiteenlopende vraagstukken. Wij stemmen onze aanpak daar op af. Wereldwijd helpen wij klanten in elke branche, zowel grote multinationals en overheidsorganisaties als ook kleinere en startende ondernemingen. We helpen klanten bij het oplossen van organisatieknelpunten en dragen zo bij aan hun succes. Dat geeft ons dagelijks de professionele creativiteit om samen met de klant goede prestaties neer te zetten.

Ook onze oplossingen worden aangepast aan de omstandigheden van elke klant. Korn Ferry helpt organisaties effectiever en efficiënter te werken. Wij respecteren daarbij de cultuur en de geschiedenis van de klant, proberen daar het beste uit te halen en daarop verder te bouwen.

Veranderingen in organisaties geven vaak onrust. Klanten willen weten hoe ze met veranderingen om moeten gaan, hoe verandering succesvol en duurzaam kan zijn en hoe ze de 'veranderbereidheid' en betrokkenheid van medewerkers kunnen vergroten. Wij helpen dat in kaart te brengen en effectief mee om te gaan in lijn met de strategie. Klanten ervaren ons als betrokken en gemotiveerde adviseurs. Men voelt dat we mét de klant werken in plaats van vóór de klant. Daarom ervaren klanten ons als authentiek en onafhankelijk.